Monipuoliset apteekkipalvelut Järvenpäässä

Järvenpään Avainapteekki tarjoaa monipuoliset apteekkipalvelut. Saat meiltä lääkeneuvontaa, reseptilääkkeet ja reseptien uusimisen, reseptidokumentit sekä apteekkikosmetiikan. Otamme myös vastaan lääkejätteet.

Lääkeneuvonta

Apteekissamme työskentelee osaavia farmaseutteja ja proviisoreita. He tuntevat lääkkeet, hoidot ja ravintolisät, joita eri elämänvaiheissa ja tilanteissa tarvitaan. Kokeneet apteekkialan ammattilaisemme neuvovat ja opastavat itsehoitolääkkeiden, vitamiinien, kosmetiikan ja muiden apteekkituotteiden valinnassa. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja lääkitysturvallisuuden huomioiden.

Meillä voit asioida myös etänä

Tilaa apteekkituotteet etänä Remomedi-sovelluksella. Lataa Remomedi App Storesta tai Google Playsta.


Tilatut lääketoimitukset ja muut ostokset voit hakea apteekin kassan lisäksi apteekin tilojen noutolokerikosta klo 7–23 joka päivä. 

Reseptin uusiminen

Hoidamme reseptin uusimisen vaivattomasti ja veloituksetta. Lähetämme eReseptistä sähköisen reseptin uusimispyynnön terveysasemallesi.


Tule käymään apteekissamme, kun reseptin uusiminen tulee ajankohtaiseksi. Suosittelemme käyntiä noin kaksi viikkoa ennen lääkkeiden tarvetta.

Reseptidokumentit

Saat meiltä maksutta monet reseptidokumentit: lääkelaskelmat, tulosteen voimassa olevista resepteistä sekä reseptijäljennökset ulkomaanmatkaa varten. Tarvittaessa laadimme myös Schengen-todistuksen 10 euron hintaan.

Lääkejätteen vastaanotto

Vanhentuneet lääkkeet ja käytetyt neulat ovat ongelmajätettä. Voit palauttaa ne lääkejätepisteeseemme.


Tuothan tabletit, kapselit, lääkelaastarit ja nestemäiset lääkevalmisteet alkuperäisissä pakkauksissaan ilman annosohjelippua. Ulkopakkaukset voit toimittaa pahvinkeräykseen.


Voit pakata lääkkeet läpinäkyvään muovipussiin. Pakkaathan kuitenkin nestemäiset lääkkeet erikseen. Jodipitoiset lääkkeet tulee toimittaa meille alkuperäispakkauksissaan ja erillään muista lääkkeistä. Neulat on laitettava niille tarkoitettuun keräilyastiaan tai lasipurkkiin.

Apteekkikosmetiikka

Apteekkimme valikoimasta löydät korkealaatuisia ja turvallisia apteekkikosmetiikkatuotteita. Tuotemerkkeihimme kuuluvat muun muassa Vichy, La Roche-Posay, Avène, ACO, Favora, SHIR, SVR, LaQ ja CeraVe. Henkilökuntamme auttaa mielellään sopivien tuotteiden valinnassa.

  • SHIR beauty and sciene
  • SVR
  • LaQ
Puhelinkuvake

Tarjoamme monipuoliset apteekkipalvelut Järvenpäässä.

Tule käymään tai ota yhteyttä!